top of page
To test this feature, visit your live site.
Cześć mam 33 lata jestem otyły 160 kg 175cm wzrostu. Szukam kobiet które maja fetysz na takiego faceta
Kontakt grubyjan88@gmail.com
Cześć mam 33 lata jestem otyły 160 kg 175cm wzrostu. Szukam kobiet które maja fetysz na takiego faceta
Kontakt grubyjan88@gmail.com
2 comments
Like
2 Comments
bottom of page
3 konta na Amateri i Bizariuszu a Nicki to: parka 82, elzbieta 1982 i karol 1959. Konta są stare więc jesteśmy młodsi. W seksie jesteśmy za klasyką i lubimy też miłość Francuską.
Przez dłuższy czas tu nie zaglądaliśmy ale możemy znów zacząć. Słabo u Nas z językami więc tylko po Polsku. Maile do Nas czyli Żony i Mój z Naszym rokiem urodzenia to karol1959@wp.pl i elzbieta1982@wp.pl Jesteśmy małżeństwem i Mamy dzieci które są niepełnosprawne więc mało czasu wolnego który musimy poświęcać dzieciom ale relaks jest potrzebny więc jakiś czas wygospodarujemy między 8 a 16 jak dzieci się uczą. Ja tylko z Paniami a Żona z mężczyznami. Podczas spotkania z mężczyzną My dwaj z Nią a jak z kobietą to One ze Mną. Do atrakcyjnych nie należymy ale do realnych tak a spotkania w Bizariuszu albo w czyimś mieszkaniu.